в дитинстві перед школою я снідала, що в тарілку насипала мама.
а насипала вона часто борщ або макарони з сосискою чи салатик з майонезом накшталт олів’є чи шубу зі скумбрією. це продовжувалося десь..навіть не пам’ятаю до коли.. але точно в молодшій школі було так і пам’ятаю, що сніданку було настільки вдосталь, що бутерброди в школі просто не лізли
останні 20 років снідаю кавою з молоком... вдень перекусую булочкою чи цукеркою., а от ввечері суп/борщ з салатом чи якась каша з салатом
але щось сталося, я хочу поміняти вранішній раціон, але не можу їсти зранку, нічого не лізе(тобто лізе, але дуже неприємні відчуття). тому все більше задумуюся над кето-кавою

так що, я на шляху до прийняття цього факту, що вранці буде не просто турка з кавою і молоком.
як якийсь недолугий мамонт хочу спитати, що таке френч-прес у побуті? плюси-мінуси?)))))